Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kegilaan Beg Fesyen Bersulam Manik

April 17, 2013 | By | 40 Comments

Sebuah tas manik boleh memberikan impak besar untuk pakaian anda. Mulai dari yang kecil, biji manik-manik ditutup dijadikan cengkaman untuk tas yang dibuat dari manik-manik yang lebih besar untuk tas yang besar, sehingga anda boleh memadankan pakaian anda dengan kopling bermanik hitam, atau mencuba tas yang bersulam manik yang lebih besar untuk hari – hari biasa.

Beg Bersulam Manik.

Beg Bersulam Manik boleh dibeli di kebanyakan kedai yang menjual tas, serta kadang-kadang ia boleh didapati di kedai aksesori. Atau anda boleh pergi mencari di mana-mana sudut di pameran di kedai kraf. Bahkan anda mudah mendapatkan beg atau tas bersulam manik yang dibuat untuk anda oleh mana-mana penyulam manik yang mahir.

Tas Bermanik, anting-anting, gelang dan aksesori lainnya boleh memberikan kelainan dan cita rasa potongan bergaya bagi sesiapa pun. Mengapa tidak membuatnya sendiri, bahkan anda boleh menghasilkan tas bermanik yang lebih trendier dengan membuat sendiri? Anda boleh cuba untuk membuat gaya anda sendiri dari tas manik dengan alat tenunan manik menggunakan beberapa biji manik. Anda boleh membuat aksesori ini untuk memuaskan diri sendiri atau lebih bermakna jika diberikan hadiah untuk teman-teman.

Projek Tas Bersulam Manik.

Anda boleh mendapatkan alat tenun di kedai manik, dan memilih bermacam-macam-macam jenis manik untuk projek tersebut. Anda pasti inginkan manik-manik yang pelbagai jenis dan saiz yang sama – menggunakan pola warna yang berbeza untuk membuat desing anda.

Anda juga boleh mencari pola untuk membuat tas manik anda di internet, atau terdapat banyak buku yang berada di pasaran tentang sulaman manik. Kesemua manik yang anda sulam juga boleh digunakan untuk membuat gelang dan kalung bermanik, yang boleh dipadankan dengan tas tangan bermanik anda.

Membuat Tas Bersulam Manik Biasa.

Anda juga boleh memuat tas manik biasa dan untuk memudahkan anda melihat manik-manik tersebut. Gunakan manik untuk menjahit desain ke kain, untuk memberikan paparan baru supaya rekaan tas anda tidak membosankan. Atau anda juga boleh melihat tas bersulam manik yang sedia ada untuk pembelian.

Ada banyak pereka tas bermanik di internet, dengan gaya bermula dari tas funky yang memberikan gaya seorang gadis sehingga edisi tas bermanik yang lebih elegan untuk acara formal lebih. Anda boleh membawa tas bersulam manik untuk acara formal atau semi formal untuk menambah sedikit keperibadian anda bersama pakaian anda. Ada pula tas bersulam manik yang dikait sedia, yang menambah tahap tekstur kepada tas manik tersebut.

Beg Tangan Bersulam Manik.

Beg Tangan Bersulam Manik juga tidak kurang hebatnya. Jika anda inginkan kelainan seperti mencuba kesenian asli Amerika, mengapa tidak mencuba tas bermanik hasil asli Amerika? Ini memberikan beberapa ciri budaya pakaian anda serta menunjukkan kelainan dari gaya anda.

Gunakan tas bermanik untuk menambah beberapa kemudahan dan keperibadian untuk koleksi tas anda. Anda akan kelihatan lebih bergaya sementara memancarkan perasaan gaya peribadi anda.

Ikhlas,

Syahida Ramli,

Pengasas, Butik Akademi Sulaman Sri Classic Collection

Moderator Online Courses Sulaman Manik.

jom daftar online sulaman manikp/s: Jom belajar membuat beg bersulam manik bersama kami.

Submit a Comment