Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Cara Menyulam Rekaan Manik Berkualiti Untuk Pelanggan Anda

October 24, 2014 | By | 40 Comments

Cara Menyulam Rekaan Manik yang berkualiti boleh menghasilkan rekaan sulaman manik yang tahan lebih lama. Maksudnya di sini jahitannya akan lebih kukuh walaupun busana tersebut telah memakan usia. Oleh sebab itulah dalam manik, kita tidak boleh mengharapkan rekaan-rekaan yang cantik semata-mata tetapi Cara Menyulam Rekaan Maniknya juga perlu diambil kira sewaktu menempah.

Cara Menyulam Rekaan Manik Dikenal Pasti Dari Segi Persembahan Rekaan Yang Cantik dan Kemas

Sebenarnya, Cara Menyulam Rekaan Manik boleh dikenal pasti dari segi persembahan rekaan yang cantik dan kekemasan dalam kualiti jahitan. Dengan ini, Cara Menyulam Rekaan Manik sebenarnya dapat dihasilkan dengan lebih cantik dan menjimatkan masa. Jika dihuraikan satu persatu, barulah ia menjimatkan masa kerana tidak perlu diperbetulkan lagi.

Kekemasan Cara Menyulam Rekaan Manik Mempercepatkan Proses Memperbetulkan Rekaan Manik Yang Rosak

Malah, jika satu-satu jahitannya rosak, ia hanya boleh diperbetulkan pada tempat yang rosak sahaja dan bukannya memperbetulkan kesemua jahitan manik keseluruhannya. Dengan inilah Cara Menyulam Rekaan Manik sebegini akan lebih diminati ramai.

Cara Menyulam Rekaan Manik Menggambarkan Identiti Seseorang Penyulam Manik

Cara Menyulam Rekaan Manik boleh dikatakan menggambarkan identiti seseorang pereka fesyen ataupun penjahit manik kerana cara jahitannya akan kekal kemas jika dilakukan oleh orang yang sama. Ramai mereka yang berada di luar sana tidak berapa menitik beratkan kekemasan dalam jahitan mereka tetapi hanya menitik beratkan rekaan jahitan maniknya sahaja. Alangkah rugi jika seseorang penempah itu telah mengeluarkan upah yang banyak tetapi mendapat hasil manik pada busana yang dijahit secara sambil lewa.

Ini kerana dalam perniagaan berasaskan servis dan perkhidmatan, kepuasan pelanggan adalah perkara pertama yang perlu diutamakan. Jika seseorang pelanggan anda berpuas hati dengan cara menyulam manik anda, maka khabar gembira ini akan di war-warkan kepada kenalan mereka. Di sinilah promosi mulut ke mulut akan berlaku dan menguntungkan anda. Bayangkan jika hasil cara menyulam manik anda adalah tidak kemas dan tidak berkualiti, pastinya perkhabaran yang tidak gembira bakal didengari oleh diri anda yang amat merugikan bisnes perniagaan anda.

Selamat mencuba.

Ikhlas,

Syahida Ramli,

Pengasas, Butik Sulaman Sri Classic dan Akademi Sulaman Sri Classic

Belajar Cara Menyulam Manik Bersama Kami

Jom Ketahui Cara Menyulam Rekaan Manik Dengan Mudah Bersama Kelas Belajar Manik Online Kami!

Submit a Comment